UA-150465343-1

PSG Fotballrakt

Comments · 917 Views

Norge Drakt, PSG Drakt
Norge Drakt, PSG Drakt


Fotballdrakter
spill hvis deres intrikate besittelsesbaserte


Premier League Golden Boot og gjort mer


Norge Drakt, PSG Draktlikevel ble den 27-årige fotballdrakter salg ikke kan bryte forsvar

Kane scoret 35 mål for klubb og land i fjor, da han samlet inn Premier League Golden Boot og gjort mer bistå enn noen annen spiller i toppflyget.
Likevel ble den 27-årige tatt av tidlig i både Kroatia og Skottlands spill og så en skygge av spilleren som ødela Premier League forsvar bare i fjor.
norge drakt Etter 19 berører og bare syv ferdige pass på fredag ​​kveld, bestemte Southgate seg for å trekke kapteinen på Wembley som de tre løver stammet til en 0-0 tegning mot de imponerende skottene.
Likevel har England-sjefen gitt Kane det ultimate visningen av selvtillit før gruppen D-dekider mot Tsjekkia på tirsdag kveld ved å fortelle ITV, han vil bli ledende linjen fra starten.
PSG drakt Til tross for den oppløste tilliten til tillit fra Southgate, bør tidligere Tottenham Hotspur midtbanespiller Jamie O'Hara insisterer Kane hviles for spillet på tirsdag kveld mot en Tsjekkia forsvar som har innrømmet bare ett mål fra deres åpning to kamper.
fotbollströjor med tryck Everton-angriperen, som har vært knyttet til et spektakulært trekk til Real Madrid, scoret 21 mål i fjor og etablerte seg som en ekte straffeboks poacer.
Likevel har han ikke lykkes med å spille et øyeblikk på turneringen, med Rashford som kommer på stedet for Kane på fredag.
O'Hara innrømmet at han ville mye heller se England gå tilbake til en mer direkte stil av spill hvis deres intrikate besittelsesbaserte stil ikke kan bryte forsvar.

fodboldtrøjer

Comments